Contrapasso

Divat- tánc- és zenetörténet

Juhari Zsuzsanna-díj 2021.

2021. augusztus 31. 18:45 - Contrapasso

tuk_logo_1.jpg

 

2021.augusztus 26-án a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Konkoly Thege Miklós Csillagászati Intézetében (Svábhegyi Csillagvizsgáló), a Tudományos Újságírók Klubja által rendezett ünnepségen - 2017 után ismét - én is átvehettem a Juhari Zsuzsanna-díj elismerő oklevelét a Contrapasso facebook oldal és a contrapasso2.blog.hu oldalak szerkesztéséért. Hálásan köszönöm ezt a nagy megtiszteltetést, különösen úgy, hogy én magam ezúttal nem is pályáztam a díjra, hanem egy olvasóm jelölt.

A díj nemcsak annak elismerése, hogy érdemes írnom, de felelősség is. Ezentúl még alaposabban, precízebben kell munkálkodnom akként, hogy a divat-tánc-és zenetörténet iránt érdeklődők mindig találjanak érdekes és hiteles tartalmakat itt a blog oldalon is, a facebook-on is és az Instagramon is. Továbbra is törekedni fogok arra, hogy mind a muzeológusok, művészettörténészek, tanárok, történelmi újrajátszók, zenészek, táncosok, és mindazok találjanak izgalmas olvasnivalót nálam, akik csak a napi munka után szeretnének egy kicsit kikapcsolódni. Még egyszer köszönöm. 

Egyúttal sok szeretettel gratulálok a díjazottnak, Bíró Dánielnek az "ElbidaProjekt, Antik útikalandok a könyvespolcon" (elbidaprojekt.hu) című igazán színvonalas, érdekes és tartalmas weboldal szerzőjének  és mindazoknak, akik szintén elismerő oklevelet kaptak e jeles napon. 

 Az eseményről felvétel is készült, amelyet ide kattintva lehet megnézni: TUK díjátadó 

20210826_112106.jpg

 A fénykép forrása: saját fotó 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://contrapasso2.blog.hu/api/trackback/id/tr7616675996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.08.31. 19:10:07

Sokat nem írtál az elmúlt egy évben itt a blogon.
süti beállítások módosítása